服务热线:0754 - 88943210

我也发首张茵的歌```嘻嘻```

苹果 发表于 2004-11-28 18:34:00 | 显示全部楼层 |阅读模式
4077 8

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册河畔 |

x
这首也是张茵唱滴````
也很好听噢````嘻嘻```
大家听听看哩`````和云MM发的那首差不多噢```
哈哈``````[em07]
[mp=360,72,1]http://bbs.hepan.net.cn/music1/fc/vs%20mp4.mp3[/mp]
歌词
张茵: 爱上一个不回家的人 等待一扇不开启的门 善变的眼神 紧闭的双唇何必再去苦苦强求 苦苦追问MC Lorry: 每日点解好似要同上头报告 今日做过D乜食咗D乜返工有无迟到训得好唔好 有无襟被冻亲个肚 听朝返早 今晚唔好去玩好唔好张茵: 你从来都无理过我嘅感受 由得我自生自灭忍心挥转身就走将宝贵嘅时间青春投资系你身上 估唔到由开始到而家你都无谂过之后MC Lorry: 你唔知我压力大到唔系人人都感受得到 我0甘高大 你拍拖好似揍住细路我需要时间 需要有自己嘅空间 晤得闲 日日对住真系好烦张茵: 对你只不过系一厢情愿 时间越长大家嘅距离就越嚟越远我哋嘅爱情故事美满得好似韩国爱情片 而家面前漆黑一片 脑海空白—片Repeat ChorusMC Lorry: 玩到三更夜芈 都唔想返屋企 透唔到气谂一大堆藉口嚟逃避你出去行街睇戏 嚟嚟去去都系嗰两味 0甘乏味嘅生活 我真系闷到发脾气张茵: 做所有嘢都系以你嚟做出发点 无论发生D咩事都企响你嗰边我对你嘅关心 都系跟你开心 换嚟你对我嘅憎恨 好痛心MC Lorry: 其实都好想可以同你开花结果 爱得过火 原来系错觉 系负荷无谂过后只系贪图新鲜感觉 无谓再想起我 将门上锁张茵: 我背负住委屈俾时间一分一秒0甘遭质 为你留嘅眼泪 系罪 系负累默默忍受 比死更难受 你行出呢个门口 唔好再返转头张茵: You know how much I love youDon''t ask me why our passion has gone awayYou left me here with all my fear just all aloneLook at my tears Where''s your loveRepeat Chorus
[glow=575,pink,2]⒑ 字項鏈*'."恏PP?﹎" 等鉨侑兲送硪"[/glow]

全部回复(8)
好听。我第一个回。
汕头全民爆料请 下载安装蓝色河畔App即可!
        好听...
[em02][em02][em02][em02]
限制出镜 店址:汕头市中山路91号之13铺面。 即陵海招待所往三身人方向50米处(陵海市场对面)。 http://visvim-subcrew.photo.163.com
爱上一个不回家的人.....MP4&张茵
不错咯!!!!![em07][em07]
不错哦..............
呵呵
还行~~~~~
[em02][em02]
[img]http://bbs.hepan.net.cn/UploadFile/2006-3/200632712572289451.jpg[/img]Zz.の) - ︶ \ ^^ ﹖ 英c
.......还好...
我是回家的人
郁闷
呃!!!
想听~~但是听不到~~~~~郁闷啊[em06][em06][em06]