服务热线:0754 - 88943210

第400隻公仔

潴头妹 发表于 2006-1-14 23:56:00 | 显示全部楼层 |阅读模式
4278 31

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册河畔 |

x
有個女仔  

佢同個男仔表白就開始交往  

但係個男仔好冷淡  

而且冇講過一次I Love U!  

佢每日都同以前一样,同其他女仔一齊玩  

女仔睇到噶時候都好唔開心  

女仔每日都會从男仔度收到一個公仔  

每日一個  

有一日到咗女仔的生日  

女仔係屋企等咗成日电话  

他都冇打嚟  

到咗好晏噶時候  

男仔叫女仔出去  

諀左隻公仔就走咗  

女仔好伤心  

因为佢一句生日快乐都冇講  

而且唔記得咗  

女仔决定忘記佢  

1個月過咗  

男仔冇打過電話俾佢  

當男仔再同女仔見面時  

男仔又俾咗一個公仔佢  

但係女仔将公仔丟到鐵路上  

男仔去執  

哩個時候  

火車經過  

女仔叫佢返來但係佢唔听  

仲係去咗執  

僦咁  

男仔死咗  

女仔将公仔攞返屋企  

佢数咗一下  

一共有400幾個  

佢無意中按到個公仔噶肚  

公仔: I Love u!  

佢去按所有噶公仔  

每一個都係I love u!  

原來男仔每日都係佢身邊  

但佢唔知  

蕞后一個公仔  

就喺個蕞后一個  

裏面講:我太怕丑啦如果你原諒我  

硪就會同你講I love U!每日講  

到死為止  

釹仔喊咗眼泪跌咗落來

原來男仔到最後一秒  

都恏鈡意佢  [em04][em04][em04]
黑白之间就只剩下灰色了........

全部回复(31)
    居然有这种灵异事件````````?`
[color=#E66B1A]不是我嚣张`` 也不是我鄙视`` 我可以大胆的说``在这个超级变态吹水阁里`` 已经没有沙发了```` 我为什么知道``? 我是谁`? 你们可以`[/color][glow=255,red,2]`不用理我``[/glow]
顶!!特别是最后那几句话..
[em04]
QQ81742661....
好象挺假的说,。。。
汕头全民爆料请 下载安装蓝色河畔App即可!
[em04][em04][em04]
                     感动ING......
                                   __-
QQ:陸起陸誀陸\5叁~~~    %>_<% ``.. 從容淡定的幸福... ..哈..
不错啊````楼主厉害``````
                       哎`````爱情`~~~~~
[em04][em04][em04][em04][em04][em04][em04]
呵呵/
  現在還有這樣的男人嗎?
[冊] http://qi-melody.photo.163.com ¨+1"芭掌嘚/.教訓-永遠呧痛?+¨
没有。。。
其实这些还不是转来的
真正的来源都没有人知道的
做过模特
这种男生挺不错的..可是现在还有吗..?我也不知道..灭绝瞭吧..
黑白之间就只剩下灰色了........
就是因爲沒有
      人們才會寫出這些東西
      蹁自己
[冊] http://qi-melody.photo.163.com ¨+1"芭掌嘚/.教訓-永遠呧痛?+¨
哎`````
    问世间情为何物啊??????~~~~~~~~~~~~
王吇 失呿了 公紸 看吥到 公紸的笑傛 王吇的笑 没哊 任哬D噫舣
以下是引用苹果橙之恋在2006-1-15 17:54:00的发言:
      就是因爲沒有
      人們才會寫出這些東西
      蹁自己

骗一下自己好过面对残酷的现实...
我是很想骗一下自己..嘎嘎...可惜爱情就是那么可怕的..想骗都骗不了..
以下是引用苹果橙之恋在2006-1-15 17:54:00的发言:
      就是因爲沒有
      人們才會寫出這些東西
      蹁自己

想 拥有啊   但。............
好感動啊。55 那個男的真的很好的啊。。只是心里說不出來。。55  感動///////////。。。。。。
FOREVERヤWEN
女孩为什么要不相信男的`??
          ;;;
||    或许男孩不爱表达。。
                    惨`
幸福 背后
呵呵。。。
都是虚幻的。。
事实未必是这样
做过模特
400只.................好贵的啊~!有影无~?
``呵呵``
        ```感动``这就叫感动``~
[fly][shadow=255,pink,2] 高中生活有你們 我愛妳們 [/shadow] [/fly]
有些东西需要认真去挖掘,需要用心去珍惜
   失去方知后悔。。。。 。。
麟是我的
以下是引用L钦在2006-1-19 23:42:00的发言:
   有些东西需要认真去挖掘,需要用心去珍惜
   失去方知后悔。。。。 。。

最怕就是在的时候不懂珍惜