服务热线:0754 - 88943210

三角

皧砍朲的縩叨 发表于 2007-3-14 13:37:00 | 显示全部楼层 |阅读模式
2919 15

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册河畔 |

x
我想同大家講一個愛情故事,呢個故事係關於3個人,
    三個好好O既朋友,非常聰明O既Tony,好怕醜o既小奇
     同一個曾經非常孤獨o既女仔”Chirsty”,
     呢三個人,因為音樂而認識,一齊夾Band,一齊食飯,一齊笑,一齊喊
   佢地一齊過左段好開心o既日子,但係男同女好難做到純粹o既友誼,
   慢慢三個人o既關係開始有左變化,小奇鍾意Chirsty,但係Chirsty又鍾意左Tony
     之後又去到阿Tony反鍾意番阿Chirsty,咁去到個陣,Chirsty已經鍾意左,
    原來一直守護住自己o既小奇,只不過係三個人o既關係其實係已經好複雜!

J:喂,Chirsty,做咩你係度嫁?
   K:你條死仔,同我即刻死過黎呀!
   J:你做咩呀?
   K:阿奇,你企係度,我有野同你講呀
   J:我唔係有野得罪你呀?
   K:呀..我想講,我好鍾意你呀!
汕头全民爆料请 下载安装蓝色河畔App即可!

全部回复(15)
结局呢?……就这样完了?
很无语的一段故事咧....
不懂
[em06]
你想表達什麽
                    这些是歌词的呐

没结局吗~~~!!![em06]
我想同大家講一個愛情故事,呢個故事係關於3個人,
    三個好好O既朋友,非常聰明O既Tony,好怕醜o既小奇
     同一個曾經非常孤獨o既女仔”Chirsty”,
     呢三個人,因為音樂而認識,一齊夾Band,一齊食飯,一齊笑,一齊喊
   佢地一齊過左段好開心o既日子,但係男同女好難做到純粹o既友誼,
   慢慢三個人o既關係開始有左變化,小奇鍾意Chirsty,但係Chirsty又鍾意左Tony
     之後又去到阿Tony反鍾意番阿Chirsty,咁去到個陣,Chirsty已經鍾意左,
    原來一直守護住自己o既小奇,只不過係三個人o既關係其實係已經好複雜!

J:喂,Chirsty,做咩你係度嫁?
   K:你條死仔,同我即刻死過黎呀!
   J:你做咩呀?
   K:阿奇,你企係度,我有野同你講呀
   J:我唔係有野得罪你呀?
   K:呀..我想講,我好鍾意你呀!

故事黎到呢度,好似就黎會完,
       怕贏了亦恨透你
     但係可能十年後,Tony諗番以前發生o既事,
      個心仍然會隱隱痛,後悔點解一開始冇把握好機會,
       將自己o既幸福斷送,故事會完,可惜記憶係唔會完嫁!
      他叫Tony!
                无语!!
                 同上[em03]
       这叫深~~~不是一般人懂的~~~
公过水蚊

``ā锚
撞头.,
又好想笑.
以下是引用皧砍朲的縩叨在2007-3-16 20:03:00的发言:
       这叫深~~~不是一般人懂的~~~

你担淡来听[em03]
无双谱的歌词
担话甲罗放屎平样
Yux
粗无语的话..[em03]