服务热线:0754 - 88943210

Greeting from the UK 英国的问候哦

孤帆远影 发表于 2007-6-29 04:14:00 | 显示全部楼层 |阅读模式
8071 26

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册河畔 |

x
Hi, my fellow schoolmates,
    Just to say hello to everyone. It has been a long time after I said goodbye to the forum. Now I just come here again and visit the forum of my High School. To be honest, I cannot imagine how Yuhuai High School has been greatly changed (if someone can post some pictures here, I will be more than grateful). I came to study in the UK after I           graduated from Shenzhen University, obtaining my bachelor degree on English Language and  Literature and recently I have finished my master programme on English Language & World Englishes and will obtain my master degree. I plan to go back in July.
    Best wishes to all of you, my fellow schoolmates. Wish for a successful future.
P.S. If you are interested in viewing my blog, just go to the URL  http://gabrielff84.blogcn.com
[em02]
汕头全民爆料请 下载安装蓝色河畔App即可!

全部回复(26)
我有聿怀的航拍图,你要不要?哈哈
啥叫  航拍图...
[em04][em05]
以下是引用孤帆远影在2007-6-29 6:49:00的发言:
啥叫  航拍图...
[em04][em05]
估计是在大门口拍的那张...........
以下是引用Fiery在2007-6-29 7:14:00的发言:
估计是在大门口拍的那张...........

那进入论坛就看的到了.....[em11]
大哥,就是卫星拍的~~用google earth搞的
英语还能看得懂…………直接贴就好拉
http://ihead.info/
师兄很久不见啊
真是前途啊跑英国去了啊哈哈
I'm  Mr.Shlok。
^0^
[em08][em08][em08]
学长应该是很多届以前了吧.
修了一个学位和一个学位ING....
Οοo↘等伱ぺ親灬口灬説ぺ愛我↙oοΟ £ QQ→①Ⅱ零㈠⑤贰㈦⑺⒉
广告帖.....
哈哈哈哈哈
这也不是广告嘛...顺便写而已...[em02]

这个学长 我认识啊
挺厉害的一个
那个博客我已经逛过好多次咯
挺有收获的
老搭布。还来啊
顶  又来宣传博客
PS  我7.27去看曼联    你什么时候带我件POLO回来啊
[img]http://pic.comicme.net:6600/upload/2006-04-02/1143917607P4010021.JPG[/img]
以下是引用Dorothy在2007-7-1 9:59:00的发言:

这个学长 我认识啊
挺厉害的一个
那个博客我已经逛过好多次咯
挺有收获的

这个ID以前看过哦...人嘛...现个身吧...不过谢谢你哈哈...[em07]
以下是引用不羁的风在2007-7-2 2:46:00的发言:
顶  又来宣传博客
PS  我7.27去看曼联    你什么时候带我件POLO回来啊

这几天去玩了...本来看看别人要就一起买...看来没人要了
就买你这个
[em11]
找个时间飞去英国走走!!!!!耶!!!
my blog:http://blog.163.com/henry_fortune/
呵呵,英国有我喜欢的车路…………
http://ihead.info/
以下是引用大头乾在2007-7-10 21:57:00的发言:
呵呵,英国有我喜欢的车路…………
什么是你喜欢的车路?
[em06]
以下是引用孤帆远影在2007-7-11 2:28:00的发言:
什么是你喜欢的车路?
[em06]
。。。。。。。。足球俱乐部。。。。。。。。。。。。。
[em03][em03][em03]