服务热线:0754 - 88943210

封了 从发

无聊ren 发表于 2008-1-11 14:24:00 | 显示全部楼层 |阅读模式
3351 8

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册河畔 |

x
男:吾好意思啊,迟到...你来咗好耐啦?
    女:坐啊...咳...今曰叫你出来呢,系想话比你听,我下个礼拜结婚了,仲有张请柬你会收个何?
    男:喂...吾该拿杯柠檬茶比我啊.
     -------------------------------
     (门铃)
      女:那那那...你吾好用甘既眼神啊吓,都吾系第一次噶啦.
      ----
      女:啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      男:天台来噶小姐.
      女:你吾系畏高既咩?
      男:吓...吾怕咯.
       女:你知吾知吖?每一次我好吾开心既时候都想系呢度跳落去噶,但是此终都无呢个勇气...
       男:甘你又知吾知啊?自从你话吾中意怕高既男仔之后呢,我试咗四次去搭魔天轮啊,但是四次都无胆上去,第五次到我上到去魔天轮最高既时候,想好开心甘话比你听,我吾怕高啦,我甚至敢坐魔天轮了.但是此终都同你分享吾到呢种喜悦!
        ---------------------------
         男:喂...
         女:怕吾怕阻住你啊?
          男:吾怕啊,你讲啊!
          女:听曰如果得闲出来饮杯野啊!
          男:好啊!
          ------------------------------
           男:吾好意思啊,迟到.你来咗好耐啦?
            女:都系来咗一阵者嘛,今曰叫你出来呢,系想话比你听,我下个礼拜结婚了.
             女:个曰希望你会出席啦...我走啦!
            (信息)
           男:由细到大我都好怕企系高既地方,魔天轮系为你而坐既,天台系为你而上既,我终于明白你点解吾开心一定要上天台了,可以系甘高既地方放底最低落既心情有勇气放底既话....我会简跳落去.
            -------------------
             (以前)
             女:成曰得我一个人坐魔天轮,你吾怕我闷既咩?
                男:甘你都知我畏高噶啦!
               女:你吾锡我!
               男:纵是遗憾收场 都必需跟你 明刀明枪 子弹不怕上 一级级上塔尖欣赏 欣赏你忧伤

如果你是那个男的·会这样做吗?
其实
这样对谁都不好
那女的下半辈子过不了了
也许
只要存心祝福
明天会更好

[RM=100,100,true]thunder://QUFodHRwOi8vaGQ0MS4xNTE1MC5jb20vbXVzaWMxMC8yMDA2XzdfMTcvNzE3MDhfMTQ5Mzg3XzIyNTk1Mi5tcDM/dXJsaWQ9Y2tjZWZlcGtwcWtsYnN3YXRhd20zZWNtd2ZsdnhoaHA4Ymtwemo1bGgzYXdocmh1ZHJkeFpa[/RM]
只有一个目标```期待的顶峰`````` [img]http://sports.tom.com/uimg/2006/7/8/wangtao/Tracy-McGrady-Yao-Ming_62143.jpg[/img] loveing you`````

全部回复(8)
LZ,以後髮貼記得先預覽
汕头全民爆料请 下载安装蓝色河畔App即可!
我只看到了歌词。
内容待审核,我只看到这个[em06]
是啊
什么也没有啊。。。

[em04]
把今天当作最后一天。
我連歌詞都沒看到呀....
内容待审核

我也只看到这个··为啥···
只有一个目标```期待的顶峰`````` [img]http://sports.tom.com/uimg/2006/7/8/wangtao/Tracy-McGrady-Yao-Ming_62143.jpg[/img] loveing you`````
LZ我看不见`
我只看见一句话而已
--﹥>﹥: 汕头摔迷联盟:42259546
审核那里没你这帖。
而且在这帖我也没看见内容待审核。